Floriánkova stezka

26.04.2018


Floriánkova stezka 5.5.2018 na kontrolním stanovišti v Záměli při Pochodu přes tři hrady pro startující z Potštejna na trase 5 a 9 km.

 

Nenáročný miniokruh pro děti bude otevřen od 8:30 do 14:00 hodin.

 

Letos na téma IZS - s Floriánkem za záchranáři. Děti se setkají s profesionální technikou a činností hasičů, policie, vojska a zdravotníků.

 

Ani letos nebude chybět slosovatelná anketa o 10 hodnotných cen pro účastníky Floriánkovy stezky.

 

V Hostinci u Karla IV.  bude uvedený den výstava k výročí 100 let ukončení Velké války. Podílet se na ní budou Československá obec Legionářská a jejich projet Legie 100, Klub vojenské historie Dobruška a nás spolek Má vlast - můj domov. Vystaveny budou panely Legie 100, zbraně i uniformy z 1. světové války. Část výstavy bude i v obecním mlýně,  který se nachází v našem sousedství. Zde bude sbírka medailí a materiálu k legionářům z našeho okolí i Záměle, nebudou chybět historické pohlednice. Tuto výstavu zajistí a pro návštěvníky pochodu zpřístupní historik pan Sedláček.

 

Vše je v přípravách a věříme, že se nám naše plány podaří splnit k Vaší spokojenosti...

Floriánkovu stezku letos podpoří: Policie ČR, Hasičský záchranný sbor, Zdravotnická záchranná službaArmáda ČR, PINK Reality Rychnov nad KněžnouServisbal obaly DobruškaPivovar CLOCKKrálovéhradecký kraj

Děkujeme za jejich podporu a  spolupráci !!!